VOLGENDE STARTMOMENT: 10/06/2022

DUURZAME INZETbAARHEID

8 contacturen

Voor leerkrachten en staff

Fit voor de klas of naar school. Met meer energie de dag doorkomen en jezelf beschermen tegen overwerken. Niet meer uitgeblust het weekend in. Studenten staan voor jou op één. Maar zorg je ook goed voor jezelf, je werkplezier en je energieniveau?

Young Guns

Beter in je vel

Weerbaarheid

Ontdek hoe je weer grip kan krijgen op je agenda en plezier kan terugvinden in je werk. Schep rust en overzicht. Leer signalen herkennen. Plan preventies in. Bescherm jezelf tegen overwerken.

Met meer plezier en weerbaarheid naar school.

Duurzame Inzetbaarheid

Training 1 - Inzicht
Wat zijn de valkuilen en waarom trappen we er in? Wat is jouw drijfkracht en wat wil je bereiken? Neem het stuur weer terug in eigen handen. Leer over jouw cirkel van invloed.
4 uur
Training 2 - Uitzicht
Leer grenzen te stellen. Ontdek hoe je jouw werk slimmer kan organiseren en prioriteren. Ga aan de slag met voeding, training, lifestyle en energie. Wapen jezelf tegen overwerken.
4 uur

TRAINING 1
WAT GAAN WE DOEN

Tijdens de eerste dag (INzicht) maak je kennis met de valkuilen van de moderne docent. Bewustwording is namelijk altijd de eerste stap van een transformerend proces. Je zit hier voor jezelf, voor meer duurzaam werkgeluk en dus ook een grotere positieve impact op je studenten. Daarnaast leren we je om vanuit je eigen principes een route van persoonlijke groei te bepalen, je doelen daarop aan te passen en je eerste stappen te zetten. Mocht er ooit nog een teamleider vragen om een pop in te vullen, dan heb jij dat al klaar liggen. Mede hierdoor ga je leren welke wonderen daadwerkelijke pro- activiteit voor je kan doen.

TRAINING 2
WAT GAAN WE DOEN

Tijdens de tweede dag (UITzicht) leer je hoe je vorm geeft aan je nieuwe begrenzing en hoe een workflow werkt. Ook gaan we je op weg helpen met het uitlijnen van je innerlijk kompas met je taken, dromen en doelen door te zorgen voor praktische tips aangaande: Voeding, slaap, ademhaling, training en assertieve communicatie. In plaats van slachtoffer van de werkdruk en omstandigheden word je de schepper van je eigen gebalanceerde werk/ privé realiteit. Gek dat we dat niet op de lerarenopleiding krijgen? Klopt, maar ook daar werken we aan! We zien je graag snel.

LEERDOELEN

  • Inzicht in jezelf en de bron van oververmoeidheid
  • Weerbaarheid opbouwen. Werken vanuit een gezonde balans
  • Leer grenzen te stellen
  • Proactief kunnen handelen in praktijksituaties
  • Grip en eigenaarschap. Zelf sturen, in plaats van meedeinen

Jouw trainers

Carli Bisseling
Coach en Trainer
David van Balen
Mastermind Coach & Docenten Trainer

Plaats en Data

Trainingsdagen

Van 10.00 tot 15.00 uur:

  • Dag 1: 18 maart 2022 (fysiek)
  • Dag 2: 25 maart 2022 (fysiek)

Trainingsdagen

Van 10.00 tot 15.00 uur:

  • Dag 1: 10 juni 2022 (fysiek)
  • Dag 2: 17 juni 2022 (fysiek)

€ 1.150,-

DUURZAME INZETBAARHEID

Reserveer meteen een plek, of meerdere plekken, in de training Duurzame Inzetbaarheid. Voor jezelf, of voor een docententeam van jouw school. We nemen contact met je op. Er zijn geen verplichtingen aan deze reservering verbonden.

Veelgestelde vragen

De opleiding is op HBO denkniveau.

Er is geen verdere vooropleiding vereist.

De training wordt op een locatie in de buurt gegeven. Bij 6 aanmeldingen of meer kan de training ook op school worden verzorgd (in company). 

Zeker! Vanaf 6 deelnemers verzorgen we ook Duurzame Inzetbaarheid op jullie eigen locatie.

Je kan eenvoudig meerdere personen inschrijven voor een traject. Willen jullie verschillende startdata? Doe dan een inschrijving per startmoment.

We reserveren de plek(ken) voor het door jou gekozen startmoment. Je ontvangt direct een e-mail met een bevestiging. 

Binnen 2 werkdagen ontvang je ook een offerte.

Nog niets! Het is een reservering. Pas als jij, of iemand van de school, akkoord gaat met de offerte en de algemene voorwaarden, wordt je reservering een voltooide inschrijving.

Je ontvangt automatisch ruim voor aanvang aanvullende informatie. Vergeet niet om alvast de data in je agenda te zetten!

Hierboven kan je in het formulier jouw vraag stellen. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Er is buiten de training geen specifiek lesmateriaal voor deze training.

Er worden geen kwalificaties of certificaten behaald met deze training.

Er is geen toetsing.

Er zit geen zelfstudie bij deze training.

Reserveer jouw plek!