over Young Guns

Passie
Voor persoonlijk onderwijs

Young Guns zet zich sinds 2017 in om het hoger onderwijs in Nederland een stuk persoonlijker te maken. Om te beginnen bij de student, om hem of haar de middelen te geven die nodig zijn voor persoonlijke groei. Het is voor elke student anders. En het begint bij vragen. Wat wil je écht? Wat vind jij belangrijk? Waar krijg je energie van?

Vanuit de persoonlijke insteek helpt Young Guns studenten om doelgericht keuzes te maken en te bouwen aan een toekomst die zij zelf kiezen. Daarbij bieden we allerlei tools waarmee ze duurzaam op weg kunnen. Deze tools bewijzen zich in de praktijk. Ze werken.

Samen voor
onderwijsinnovatie

In de afgelopen jaren groeide Young Guns als kool en zijn er veel samenwerkingen aangegaan. Met scholen, maar ook met andere innovators in het onderwijs, zoals Project van je Leven en Helpr.

Tegenwoordig is Young Guns actief op scholen en universiteiten in heel het land en ondersteunt zij duizenden studenten en tientallen docenten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Young Guns Team

1

Judith den Braanker

Heldenreis

Haalt energie uit kinderen en jongvolwassenen in hun kracht zetten op een manier die bij hen past, zodat iedereen de vrijheid mag ervaren om te mogen dromen en daar handvatten aan te geven.

David van Balen

Creative Director en Docenten Trainer

David is docent, coach en avonturier. Na 13 jaar met veel plezier op het vmbo te hebben lesgegeven bouwt hij nu aan meer persoonlijk leiderschap in het onderwijs.

romee

Romée Riemer

Kick off Your Life

Een van mijn allerhoogste waarden is verbinding. Ik vind het prachtig om te verbinden met anderen, maar ook zeker met mezelf. Als coach ondersteun ik jongvolwassenen bij persoonlijke ontwikkeling.

maureen

Maureen Weerstra

Mentor en Coach

Resultaatgericht, enthousiast en gedreven. Blijvende bijdrage leveren aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mens.

_DSF0112

Sjors Sommer

Support

Creatieve organisator en ondernemer

Michel-Vos-Summit-scaled

Michel Vos

Docenten Trainer

Michel is een serial-entrepeneur met een passie voor optimalisatie! Altijd op zoek naar nieuwe manieren om slimmer en eenvoudiger meer uit je leven te halen

Profielfoto Thijs 08-2020

Thijs Holkers

Trainer

Avonturier en bevlogen trainer met een enorme passie voor studenten en jongvolwassenen. Houdt van uitdaging en persoonlijke doorbraken.