over Young Guns

Passie
Voor persoonlijk onderwijs

Young Guns zet zich sinds 2017 in om het hoger onderwijs in Nederland een stuk persoonlijker te maken. Om te beginnen bij de student, om hem of haar de middelen te geven die nodig zijn voor persoonlijke groei. Het is voor elke student anders. En het begint bij vragen. Wat wil je écht? Wat vind jij belangrijk? Waar krijg je energie van?

Vanuit de persoonlijke insteek helpt Young Guns studenten om doelgericht keuzes te maken en te bouwen aan een toekomst die zij zelf kiezen. Daarbij bieden we allerlei tools waarmee ze duurzaam op weg kunnen. Deze tools bewijzen zich in de praktijk. Ze werken.

Samen voor
onderwijsinnovatie

In de afgelopen jaren groeide Young Guns als kool en zijn er veel samenwerkingen aangegaan. Met scholen, maar ook met andere innovators in het onderwijs, zoals Project van je Leven en Helpr.

Tegenwoordig is Young Guns actief op scholen en universiteiten in heel het land en ondersteunt zij duizenden studenten en tientallen docenten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Young Guns Team

David van Baalen

Team Lead Docenten

David is docent, coach en avonturier. Hij helpt anderen om over de beperkingen van hun eigen mentale gevangenis heen te kijken.

Profielfoto Thijs 08-2020

Thijs Holkers

Team Lead Studenten

Avonturier en bevlogen trainer met een enorme passie voor studenten en jongvolwassenen. Houdt van uitdaging en persoonlijke doorbraken.

ded37ee1-06b0-450a-81a4-1e21e1510796

Carli Bisseling van den Waarsenburg

Trainer en Coach

Vrolijk, energiek en daagt mensen uit om persoonlijk te groeien. Gepassioneerd coach en docent op het gebied van gezondheid. Ondernemend en wil graag vooruit. Houdt van de zon.

5f7e055fa8808

Jim

Trainer HBO & PR
1614508516753

Carolien Dingemans

Leraren Trainer

Vrolijk, ras optimist, leer-kracht & coach met een enorme passie én ervaringen rondom persoonlijke ontwikkeling voor anderen én zichzelf.

Michel-Vos-Summit-scaled

Michel Vos

Practitioner Trainer

Michel is een serial-entrepeneur met een passie voor optimalisatie! Altijd op zoek naar nieuwe manieren om slimmer en eenvoudigermeer uit je leven te halen

_DSF0112

Sjors Sommer

Support

Ondernemer in onderwijs en technologie. Bouwt graag organisatie en teams met oog op maatschappelijke doelen. Schrijft en surft.

1

Judith den Braanker

Heldenreis Opleider & Marketing

Haalt energie uit kinderen en jongvolwassenen in hun kracht zetten op een manier die bij hen past, zodat iedereen de vrijheid mag ervaren om te mogen dromen en daar handvatten aan te geven.

maureen

Maureen Weerstra

Mastermind Mentor

Resultaatgerichte, enthousiast en gedreven. Blijvende bijdrage levereen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mens.

romee

Romée Riemer

Trainer MBO

Een van mijn allerhoogste waarden is verbinding. Ik vind het prachtig om te verbinden met anderen, maar ook zeker met mezelf. Als coach ondersteun ik jongvolwassenen bij persoonlijke ontwikkeling.

Mailbanner

Project Lead VO

Check de vacature!
Mailbanner

Team Lead Lerarenopleiding

Check de vacature!