Kick of Your Life

maak je droom helder
ontdek waar jij energie van krijgt
werk slimmer en met meer motivatie
zit goed in je vel
behaal resultaat

online, on demand

wanneer het jou het best uitkomt
in kleine stapjes naar jouw doel
praktisch, met video’s en opdrachten
voor alle niveaus

Fantastisch, heeft enorm geholpen om mijn hoogste ideaal te formuleren!

Gert-Jan

Student Commerciële Economie

Young Guns Online

Het Programma

1. Doelen stellen
Waar zie jij jezelf over 5 jaar? Wat vind je leuk en belangrijk om te doen? En hoe ga je jouw droom waarmaken?
2. Slim Werken
Handen uit de mouwen. Niet meer werken, maar slimmer werken. Meer gedaan krijgen, met handige tools.
Duurzame Inzetbaarheid
3. Wees de Held
Stap in de hoofdrol. Bouw je eigen routines van planning, rust en reflectie. Kom in beweging.
man-geba2de792_1920
4. Weerstand
Ga de strijd aan met het uitstelmonster. Ontdek over evolutionaire bagage, en hoe je dit in jouw voordeel kan gebruiken.
5. Samenwerken
Ga aan de slag met intervisie en werk met een wingman. Leer van experts en mentoren. Organiseer intervisie.
girl-g2c4822632_1920
6. Goed in je vel
Ga aan de slag met energie. Ontdek hoe je met ademhaling, leefstijl en voeding beter in je vel kan zitten.

Durf Te dromen

Het begint met het in kaart brengen van jouw persoonlijke kernwaarden. Waar krijg je energie van? Wat vind je leuk om te doen? En waar zie jij jezelf over 5 jaar, als je het helemaal zelf mag kiezen? Maak het concreet, visualiseer en bouw een Roadmap. Want we gaan niet in één keer naar de eindstreep, maar in kleine stapjes.

SLIM WERKEN

Rust in je hoofd komt voor uit overzicht. Heb jij veel op je bord liggen? En zit je hoofd vol met todo’s? Het is tijd voor overzicht, structuur en inboxen. Eerst je huidige werk op orde brengen in een ijzersterke workflow. Vervolgens werken met inboxen, zodat goede ideeën niet verloren gaan én je het overzicht behoudt, ook als het druk wordt. 

PAK JE RUST

Altijd aan moeten staan is niet relaxt. Letterlijk. Daarom gaan we aan de slag met routines. Organiseer je planning en maak tijd vrij voor rust en reflectie. Neem de tijd om lessen te verwerken, je workflow aan te passen en op te laden voor de volgende sprint. Van piekprestatie naar rust en herstel. Werken in golven noemen we dat.

Grenzeloos dromen en leren om deze in kleine stappen te manifesteren.

Dorine

Student Utrecht University

OWNERSHIP

Uitstelgedrag is niet vreemd. Overwerken ook niet. Het zijn reacties die voortkomen uit onze evolutionaire bagage. Het is letterlijk de natuur! Wordt je bewust van je systeem en versla uitstelgedrag. Wordt de hoofdrolspeler in jouw verhaal. Pak de verantwoordelijkheid voor het zetten van stappen en kom in beweging. Ontdek jouw programmering, en gebruik die in je voordeel. 

FEEDBACK

Vergoot het inzicht in je sterke kanten, maar ook in jouw persoonlijke uitdagingen en valkuilen. Door anderen bij jouw Roadmap en projecten te betrekken, ontstaat een nieuwe kijk. Op jezelf kan je makkelijk dingen over het hoofd zien. Of dingen uitstellen. Gebruik de kracht van groepen en samenwerken. Ga aan de slag met een Wingman: jouw accountability partner waarmee je samen uitdagingen uitgaat én successen viert.

ENERGIE

Ontdek hoe je jouw energieniveau kan optimaliseren. Dat is voor iedereen persoonlijk. Krijg overzicht op je eigen energiegevers en energienemers. Leer over stress en over hoe je het als groeimiddel kan gebruiken. Ga aan de slag met leefstijl, voeding en ademhaling, maar ook met fysieke activiteit en mindset.  

€ 42,-

Young Guns Online

Persoonlijke ontwikkeling, on demand. Met 42 lessen, die bestaan uit een video, teksten en opdrachten. Dit is geen suf lesprogramma, maar een doe-programma. 

Een super helder programma waar iedereen wat aan kan hebben!

Wiek

Student Technische Bedrijfskunde

Veelgestelde vragen

Speciaal voor studenten van MBO, HBO en WO. 

Je krijgt toegang tot de gehele Online Leeromgeving, met 6 Modules en 42 chapters, of lessen. De inschrijving is een heel jaar geldig, dus je kan leren op je eigen tempo. Als je het programma afrondt ontvang je een certificaat.

Je krijgt meteen een bevestiging, waarin we vragen om jouw studentenkaart. Want Young Guns is voor studenten. Nadat je jouw studentenkaart hebt opgestuurd, ontvang je instructies  waarmee je kan inloggen op de online leeromgeving.

Voor bijzonder gemotiveerde studenten is Young Guns Online gratis. Hoe? Begin met de Trial. Voltooi de eerste Module en stuur vervolgens een motivatiebrief via de email.

  • Onderbouw wat je met het programma wilt doen.
  • Vertel hoe we je daar accountable op kunnen houden
  • Maximaal 150 woorden

Jazeker! Young Guns werkt samen met scholen en het online programma is vaak via jouw school beschikbaar. Gebruik de inlogcode als voucher bij het aanmaken van een account. 

Nog niet bij jou op school? Vraag je docent contact met ons op te nemen!

Start nu