Maak het verschil op school, door zelf goed in je vel te zitten. En studenten daar ook bij te helpen. 

Young Guns

Voor docenten

Instructor
Volg het professionele traject en pas zelf toe. Ontdek daarna hoe je het programma zelf kan inzetten op jouw school, voor jouw studenten.
MBO, HBO & WO
Heldenreis TRAINER
Voor basis onderwijs. Maak kennis met het Heldenreis programma. Volg de training en zet het in op je eigen basisschool.
Basisschool
trainingen
Voor alles onderwijzers, van basis onderwijs tot WO. Om zelf beter in je vel te zitten, of om jouw studenten beter te kunnen coachen.
Leraren en staff
LESMATERIAAL
Ben je opgeleid tot Instructor of tot Heldenreis Trainer? Dan ondersteunen wij jou met lesmateriaal, zodat je zelf voor de klas kan.
Altijd ondersteund

Docententrainingen

Halfjaarprogramma

Young Guns Instructor

Jouw studenten lesgeven in persoonlijke ontwikkeling? Tijdens deze opleiding ervaar je zelf het programma. Eerst zelf toepassen. Dan leren over de vertaalslag, met lerarenmodules afgestemd op MBO of HBO & WO. Word certified Young Guns Instructor.

Volgende startdatum: 20 april 2022

2 dagdelen

Heldenreis Trainer

Het programma voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap voor het basis onderwijs, dat de kinderpostzegel prijs won voor beste initiatief tegen ongelijkheid in de klas. Ontdek de 8 levels van het progamma en help jouw leerlingen om doelen te stellen, om te gaan met tegenslagen en feedback en zelf de leiding te nemen.

Volgende startdatum: 19 mei 2022

2 dagdelen

Duurzame Inzetbaarheid

Overzicht en weerbaarheid. Leer stressoren en signalen te herkennen. Werk met eenvoudige technieken om jezelf te beschermen tegen overwerken en burn-out.

Volgende startdatum: 10 juni 2022

2 dagdelen

Voor Mentoren

Ontdek hoe je meer kan doen in mentoring en Studie Loopbaan Begeleiding (SLB). Speciaal voor docenten met een passie voor het persoonlijke traject van hun studenten.

Volgende startdatum: n.t.b.

Een handleiding voor docenten

Help je studenten meteen op weg met handige tools